landelijke klok groot
Landelijke Klokken Klokkenpaleis Grootste Collectie Klokken.
Er zijn ook landelijke klokken te vinden in de Engelse of Scandinavische stijl. Wanneer u een interieur heeft in een van deze stijlen vindt u bij ons een grote keuze in bijpassende klokken. Vooral de warme wittinten zijn goed vertegenwoordigd. Het Engelse kwaliteits merk Newgate, levert ons prachtige klokken in de Landelijke Engelse stijl. Deze wanklokken passen ook mooi in een klassiek interieur. Er zijn ook klokken te vinden met naam van een stad erop geschreven. Wanneer u in een van deze steden wel eens bent geweest, kan een klok met de naam van die bewuste stad erop een leuke herinnering zijn aan uw stedentrip of vakantie.
Wandklok kopen? Unieke wandklokken Sweet Living Shop.
De grote wandklokken zijn beschikbaar in diverse designs en vormen, zodat er voor iedere woonstijl een geschikte wandklok is. Zo zijn er voor de landelijke woonstijlen houten wandklokken te vinden en natuurlijk zijn er ook klokken in de industriële stijl te vinden. Wandklokken voor alle soorten woonruimtes in huis. Voor iedere iedere ruimte in het interieur vind je bij Sweetlivingshop.nl een geschikte wandklok. Of je nu dus op zoek bent naar een wandklok die geschikt is voor in de keuken of woonkamer, deze zul je altijd in onze collectie kunnen vinden. Vooral wandklokken voor in de woonkamer zijn bijzonder in trek. De woonkamer heeft doorgaans grote kale muren, waardoor een groot exemplaar aan de wand, dan ook de perfecte keuze is. Een grote klok aan de wand is dan ook de perfecte klok voor in de woonkamer.
Klokken t Jagershuis.
89, 95 Bestellen. Stoere landelijke industriele houten klok 60 cm wandklok hout metaal. Houten klok met metalen beslag. doorsnede 60 cm. prijs 7995, euro. 79, 95 Bestellen. Grote ronde houten klok wandklok stationsklok bruin hout landelijk industrieel stoer 70 cm.
Grote wandklokken Landelijk Industrieel en eigentijds.
Grote industriële metalen wandklok met glas en vintage wijzerplaat. Grote wandklok hout opengewerkt Kleur: bruin-zwart vintage 60 cm. Grote wandklok metaal Deacon Industrieel grijs-bruin met glasplaat 66 x 50. Grote houten wandklok Zwart-goud met glasplaat Chique en luxueus Ø 80.

Contacteer ons

Zoeken naar landelijke klok groot