lederen
Leer stof Wikipedia.
Leer of leder is een materiaal gemaakt van dierenhuid van bijvoorbeeld koeien of varkens. Luxueuzere leersoorten zijn afkomstig van bijvoorbeeld een hert, een lam of een kalf. Ook de huid van krokodillen en slangen wordt tot leer verwerkt, evenals sommige kraakbeenvissen haaien en roggen.
lederen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lederen DE lederen EN lederen ES. Definities op Encyclo.nl: Lederen 3x. Vertalingen lederen NLFR. de cuir; en cuir.
lederen WikiWoordenboek.
van leder vervaardigd. Hij deed zijn instrument in een prachtig versierd lederen foedraal. Het woord lederen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd lederen" herkend door.: van de Nederlanders.;
Lederen 3 definities Encyclo.
van leder vervaardigd Voorbeeld: Hij deed zijn instrument in een prachtig versierd lederen foedraal. tweede' betekenisomschrijving Voorbeeld: Zin met het lederen in de tweede betekenis erin. SpellingCorrect gespeld: le. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/lederen.: 1 Leder 2 Leren 3 Van bepaald materiaal 4 Van dierenhuid gemaakt 5 Van leer gemaakt 6 Van zeker materiaal.
Onderhoud lederen meubels ROFRA Home.
Het is daarom niet raadzaam uw gewenste opstelling met tussenpozen aan te schaffen. Er zijn mensen die drie jaar doen met hun lederen bankstel en er zijn mensen die er dertig jaar mee doen. En anderen totdat ze huisdieren krijgen.
Lederen Telefoonhoesjes.
Met een lederen telefoonhoesje van Valenta zorg je er voor dat je telefoon beschermd is tegen krassen, vallen, vuil en stof. De phone cases van Valenta zijn van echt leer en kwalitatief zeer hoogstaand. Hierdoor behoudt je telefoon een stijlvolle look.
Lederen TrosKompas omslag.
JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. AVROTROS Webwinkel Webshop. Lederen TrosKompas omslagmap. Lederen TrosKompas omslagmap. Bestel nu een luxe omslagmap voor uw TrosKompas!
Lederen bankstellen.
Lederen bankstellen van het Anker meubelindustrie. Bent u op zoek naar een nieuw lederen bankstel, losse bank in dik leder of complete hoekbank dan bent u bij de Ledercollection showroom van Mokana Meubelen in Enschede aan het juiste adres. Op deze pagina treft u namelijk een enorme selectie aan lederen bankstellen, hoekbanken, banken met longchair of zelfs lederen bankstellen die met echte koeienhuiden zijn afgewerkt!
Vind lederen interieur t5 op Marktplaats.nl.
No 1051 2 lederen t5 luxe camperstoelen vw joker carvelle multivan setprijs 999 euro prijs per stuk 649 euro voor informatie of afhalen bel 7 dgn per week 06-44845241 / ook in de avond weekend en zon en feestdagen staan wij u graag vrijblijvend te woordemails, beantwoorden wij niet meer.,
Design, vintage en chesterfield lederen zitbank Maisons du Monde.
Oxford Bruinleren vintage 3-zitsbank. Kennedy Bruine splitleer 2 plaatsen zitbank. Bestaat in 2 kleuren. Wolfgang 4-zitsbank met cognackleurige, lederen bekleding. Hooper 3 zitsbank, leder, cognac. Clark 4 zitsbank, leder, cognac. Bestaat in 2 kleuren. Dandy Bruine leren 3/4 plaatsen zitbank.
Lederen kleding Tijgerleathers.
Na meer dan 50 jaar ervaring in het verwerken en vervaardigen van leer kunnen we met trots zeggen dat we er verstand van hebben. Wij maken onder andere kinderkleding, dameskleding en herenkleding van broek tot jas, van rok tot topje.

Contacteer ons

Resultaten voor lederen