grote landelijke klok
Landelijke Klokken Klokkenpaleis Grootste Collectie Klokken.
Er zijn ook landelijke klokken te vinden in de Engelse of Scandinavische stijl. Wanneer u een interieur heeft in een van deze stijlen vindt u bij ons een grote keuze in bijpassende klokken. Vooral de warme wittinten zijn goed vertegenwoordigd. Het Engelse kwaliteits merk Newgate, levert ons prachtige klokken in de Landelijke Engelse stijl. Deze wanklokken passen ook mooi in een klassiek interieur. Er zijn ook klokken te vinden met naam van een stad erop geschreven. Wanneer u in een van deze steden wel eens bent geweest, kan een klok met de naam van die bewuste stad erop een leuke herinnering zijn aan uw stedentrip of vakantie.
Wandklok kopen? Unieke wandklokken Sweet Living Shop.
De grote wandklokken zijn beschikbaar in diverse designs en vormen, zodat er voor iedere woonstijl een geschikte wandklok is. Zo zijn er voor de landelijke woonstijlen houten wandklokken te vinden en natuurlijk zijn er ook klokken in de industriƫle stijl te vinden. Wandklokken voor alle soorten woonruimtes in huis. Voor iedere iedere ruimte in het interieur vind je bij Sweetlivingshop.nl een geschikte wandklok. Of je nu dus op zoek bent naar een wandklok die geschikt is voor in de keuken of woonkamer, deze zul je altijd in onze collectie kunnen vinden. Vooral wandklokken voor in de woonkamer zijn bijzonder in trek. De woonkamer heeft doorgaans grote kale muren, waardoor een groot exemplaar aan de wand, dan ook de perfecte keuze is.
Grote klokken Klokkenpaleis Grootste Collectie Klokken.
Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is. Onderdelen 1 tot 30 van totaal 41. Sorteren op Naam. TTD Aluminium Carbon 60. TTD Aluminium Carbon 60. Wandklok met Carbon cijfers en geanodiseerd aluminium. Kleur echt en kras bestendig. Diameter 60 cm. Op werkdagen voor 16uur besteld is morgen geleverd. Mi Casa Klok 1060. Mi Casa Klok 1060 afm. 50 x 80cm. Op werkdagen voor 18uur besteld is morgen geleverd. TTD Giant 120. TTD Giant 120. Hout met geanodiseerde aluminium plaat met uitgesneden cijfers. Karlsson klok Diva Black KA5820.
Klokken t Jagershuis.
89, 95 Bestellen. Stoere landelijke industriele houten klok 60 cm wandklok hout metaal. Houten klok met metalen beslag. doorsnede 60 cm. prijs 7995, euro. 79, 95 Bestellen. Grote ronde houten klok wandklok stationsklok bruin hout landelijk industrieel stoer 70 cm.

Contacteer ons

Op zoek naar grote landelijke klok?