trainer
Trainer Wikipedia.
De trainer helpt zijn trainee of zijn groep trainees in geval van teamsport bij het bereiken en behouden van een optimale conditie. Daartoe ontwerpt de trainer een specifiek trainingsprogramma, dat kan bestaan uit oefeningen, een dieet, een verandering in het gedrag van zijn trainee of een combinatie daarvan.
Train-de-trainer Nonviolent Communication Ai-opener.
Doelgroep is iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief wil bijdragen aan vrede in de wereld en het verspreiden van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Dus ook voor mensen die niet specifiek de ambitie hebben om trainer te worden.
Opleiding Professional Trainer Trainersacademie.
Sierdjan Westen is als trainer verbonden aan Trainers Academie sinds 2015 Trainer van het onderdeel Trainingsmethoden drama en spelvormen. Marcolien is als trainer verbonden aan Trainers Academie sinds 2014 Trainer van het onderdeel Faciliterend trainen: begeleiden van werkvormen. Zij verzorgt de onderdelen Intervisie en Groepsdynamica.
Vivon universele trainer AED-Partner.
De Vivon universele trainer kenmerkt zich door.: Nieuw design iets groter dan onze oorspronkelijke trainer, maar toch licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Gemakkelijk te installeren / te vervangen module die voorgeprogrammeerde scenario's' heeft in 2 talen, Nederlands en Frans.
Post HBO Train de Trainer Boertien Vergouwen Overduin.
Na afloop hiervan ben je opgeleid tot professioneel trainer en ontvang je het gewaardeerde diploma Post HBO Train de Trainer van Boertien Vergouwen Overduin. Je beheerst het uitdagende vak van trainer in de volle breedte. Je kent de belangrijkste facetten van het trainersvak.
Mens Trainers Mens Casual, Sports Running Trainers Next UK.
NIke Air Max 90 Essential. Add to Favourites. Nike Court Royale. Add to Favourites. adidas Originals Grey Swift. Add to Favourites. Nike Black Air Max 90 Essential. Add to Favourites. adidas Originals Jeans Trainer. Add to Favourites. Black Stag Trainer.
Train-de-trainer Werken met het Vlaggensysteem Vlaggensysteem.nl.
De systematiek van het Vlaggensysteem opnieuw doorlopen om denkfouten uit te sluiten. Dilemmas besproken rond de overdracht van de methodiek, de rol als trainer en de implementatie op een intervisieachtige manier. Terugkomdagen worden ook op maat gegeven. Train-de-trainer: 1500, per persoon.
Vier kwaliteiten van de succesvolle trainer-coach KNVB.
Voorzie je als trainer in deze behoeften, dan stimuleer je de intrinsieke motivatie om met plezier te blijven voetballen en gedreven zijn. Intrinsieke motivatie, de basis om te blijven voetballen Bekijk hier alle informatie over intrisieke motivatie en hoe jij kunt bijdragen aan het bevorderen van de drie psychologische basisbehoeften.
Gratis woordenboek Van Dale.
Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: trainer. tr ai ner de; mv, meervoud: trainers 1 iem. die sporters traint; oefenmeester 2 iem. die mensen bep. vaardigheden aanleert: communicatietrainer.
DialogueTrainer.
DialogueTrainer is ontwikkeld door Universiteit Utrecht om het eigen communicatie-onderwijs te verbeteren door de focus te leggen op ervaringsleren. Samen met gemeente Utrecht, Stichting Overvecht Gezond en Stichting Volte zijn scenarios ontwikkeld die als De Virtuele Patiƫnt succesvol zijn getoetst in de eerstelijns zorgpraktijk.
Basic-Fit Personal Trainer.
Voor slechts 1500, laat een personal trainer je kennismaken met fitness en de verschillende trainingszones in een Basic-Fit club. Hij of zij legt je uit hoe de apparaten in je club werken en welke oefeningen geschikt zijn voor jouw doelen.

Contacteer ons

Zoeken naar trainer